Hoi, ik ben Cera Samuels, 4e van vier kinderen. Op 23 mei 2002 ben ik geboren te Geldrop, op mijn 7e ben ik begonnen met badminton, al snel bleek dat het mij heel goed afging.
Het spelen in de jeugdteams ging dan ook heel snel. Nu ben ik 14 en ben ik opgeklommen tot de 2e divisie van de senioren bij BV Almere.

In de zomer van 2015 ben ik opgenomen in de nationale jeugdselectie van Nederland. Iedere woensdag train ik met de selectie  (jongens en meisjes uit het  hele land).

Zoals je hierboven kunt lezen speelt badminton een zeer belangrijke rol in mijn leven, ik train 4 ochtenden in de week bij RTC Deurne en 1 avond op Sportcentrum Papendal en een avond bij mijn huidige club BV Almere. Bij BV Almere speel ik in Team 5 in de landelijke 2e divisie.

Op zondag is het competitie, met veel reizen door het hele land heen. En dan zijn er nog zo’n 15 toernooien waarvan ongeveer vijf per jaar in het buitenland.

Overdag zit ik natuurlijk op school, dit jaar begin ik aan 3 HAVO op het Sint Joriscollege te Eindhoven, dat doe ik in combinatie met een LOOT opleiding. Zo kan ik bijvoorbeeld  doordeweeks naar toernooien in het buitenland.

Mijn grootste droom is om uiteindelijk ooit aan de Olympische Spelen deel te nemen,
maar eerst wil ik bij de vijf beste van Europa horen!

Pin It on Pinterest

Share This