Doneer

Mijn doel is om ooit op de Olympische Spelen te vlammen. Maar trainen, deelname aan toernooien en (buitenlandse) reizen kost geld. Veel geld.
Daarom ben ik blij met elk steuntje dat je mijn ouders en mij kunt geven om zo te delen in het succes. Ik geloof in mezelf, met jouw donatie laat je zien dat je ook in mij gelooft!
Dank je wel,

Marielle, Dick en Cera

In 2016 mocht ik € 1170,00 (streefbedrag was € 1500,00 aan donaties en sponsorgelden ontvangen. DANK JULLIE WEL!!! Voor 2017 hebben we een streefbedrag ingesteld van € 2000,00. Je kan zelf zien hoe de stand is.

Geef Cera een steuntje in de rug

€950 van €2.000 opgehaald
Uw gegevens

Na het invullen van uw naam en e-mailadres en een klik op de doneerknop, ontvangt u een bericht met betaalinstructie.

Let op: komt deze mail niet binnen 1 minuut, controleer dan ook of het in uw spambox is terechtgekomen.

Uw donatiebedrag €10

Wie geeft, krijgt daar altijd iets voor terug. En we willen dat op ludieke wijze doen. Zo kun je onder andere kiezen om opgenomen te worden in de lijst van donateurs of een keer met Cera op de foto. Maar ook – bij goed weer – een potje badmintonnen op straat.

Dick heeft een reputatie als kok en kenner van de Indische keuken. Zijn tegenprestatie kan variëren van een Indisch hapje tot een complete Indische rijsttafel. En Mariëlle leeft zich met alle plezier uit op je kapsel.

Pin It on Pinterest

Share This