Afgelopen weekend heb ik het Junior Master toernooi Almere gespeeld. Daar heb ik een mooie eerste plaats gehaald in het dubbelspel. Samen met mijn vriendin Amy Tan speelde we de finale tegen een Deens koppel. in een spannende driesetter wonnen we de partij. Met Amy had ik alweer een half jaar niet meer mee gespeeld, dus waren erg blij samen.

De mix met Mahendra Suartana ging ook weer lekker, alleen vond ik dat ik veel fouten had gemaakt. Helaas lagen we er uit tegen een Deens koppel.

Mijn singel verliep niet zo soepel.  ik dacht dat ik klaar was zaterdagavond, had al gedoucht en was al bijna weg, toen er omgeroepen werd dat ik nog een singel moest spelen!!
Aaaai…..  had ik niet goed opgelet.

Ik speelde 17-21 24-22 15-21 en verloor helaas deze partij tegen de Deense die uiteindelijk 2e  werd in het enkelspel. Amy lukte het wel om van haar te winnen ;-)

Omdat mijn oudste broer jarig was, konden mijn ouders er zaterdag niet bij zijn. Ik logeerde twee dagen bij de familie Tan waar ’t weer erg gezellig was.

Aankomend paasweekend ben ik in België te vinden, waar ik OLVE speel een internationaal toernooi waar minstens 30 landen aan mee doen.

Tot gauw

De uitslagen van mijn wedstrijden

Pin It on Pinterest

Share This