Afgelopen weekend was het dan zover: het Nederlands Junioren Kampioenschap 2016. Het laatste en belangrijkste toernooi van dit jaar.

NJK2016Wessel van der Aar en ik waren als eerste geplaatst in de mixed en dit hebben we ook waar kunnen maken. We hebben samen de finale gehaald en die hadden we in twee sets gewonnen van  Timo Stoffelen en Guusje de Vries.

Van de damesdubbel hebben Meike Versteeg en ik flink gebaald. In drie sets verloren wij van Aparna Schulze en Daphne Jansen. En met balen bedoel ik dat we me in de 3e set met 18-11 voor stonden!  Dit hadden we natuurlijk nooit af mogen geven.

In de damesenkel lag ik er zaterdag al uit, doordat ik verloor van Guusje de Vries in drie sets. Ik was erg teleurgesteld over dit verlies. Achteraf kan ik misschien zeggen dat ik nu wel alles op de mixed kon focussen :-)

Het zit er voor nu op. Het volgend seizoen zijn er weer nieuwe ronden en nieuwe kansen!

De komende weken ga ik hett rustig aan doen. In de vakantie train ik gewoon door, maar wel wat minder en dan – volgend seizoen – begin ik bij mijn nieuwe club in Almere.

Naar de uitslagen

 

Pin It on Pinterest

Share This