Beste allemaal,

Vorige week dinsdag de 22e maart, vertrokken we naar het Li Ning Israel Junior Open toernooi, samen met Amy Tan, Dennis Kopen en Suzanne Mulkens als begeleidster. Ik speelde daar een singel en dubbel met Amy.

Aankomst en relaxen

Na 4 uur vliegen landden wij op Tel Aviv Airport, een mooie grote moderne luchthaven. Vandaaruit zijn wij naar ons hotel gegaan.

Woensdag zijn we naar de Dode Zee geweest, ik had mij er iets anders van voorgesteld, het was eigenlijk niet meer dan een grote poel en heel troebel. maar dat
is natuurlijk logisch met al dat zout. Verder was het wel leuk om het een keer meegemaakt te hebben.

Het toernooi

Donderdag begonnen onze wedstrijden laat in de middag. Mijn eerste singel won ik vrij gemakkelijk in twee sets en de dubbel ook in twee sets. Vrijdag werd het een ander verhaal. Ik mocht tegen de nummer 2 geplaatste spelen, de Moldavische Elena-Alexandra Diordiev. Die partij verloor ik in drie sets; de eerste set won ik met 17, maar daarna verloor ik met 15 en 18. Helaas, maar toch was ik erg tevreden over mijn spel. Hieronder zie je beelden van de eerste set.

Kort hierna moesten Amy en ik dubbelen. Dat ging niet helemaal niet lekker bij mij, want bij het uitstappen voelde ik iedere keer weer pijn in mijn rechter achter been, echt jammer. Deze partij verloren we in twee sets.

Het was een heel relaxed toernooi, omdat we een dag eerder aankwamen dan het toernooi begon. Zo had ik genoeg tijd om een keer te trainen en konden we ons goed voorbereiden op de wedstrijden. We hadden elke dag super lekker gegeten en ook lekker geslapen. Ook het weer was fantastisch, we hadden nog lekker in de zee gezwommen. Het water was wel koud maar dat mocht de pret niet drukken.

Geleerd

Ik ben weer een hele mooie ervaring rijker. Hier wil ik natuurlijk ook mijn sponsors voor bedanken die dit ook mogelijk gemaakt hebben voor mij. En Suzan voor de fijne begeleiding!!

Tenslotte nog de uitslagen van mijn partijen.

Pin It on Pinterest

Share This