Dit seizoen speelde ik voor BV Almere 5 in de 2e divisie. Afgelopen zondag sloten we het seizoen af als KAMPIOENEN! En wel met een 6-2 uit-overwinning tegen SCC BC1 in Stein. We waren helaas niet compleet als team, Amy Tan en Dennis Koppen waren niet aanwezig. Maar gelukkig hadden we 2 sterke invallers.

De afgelopen maanden waren we vaker niet compleet als team. Zelf was ik ook drie keer niet aanwezig vanwege een blessure. Gelukkig waren er steeds heel veel lieve invallers die ons mee hebben geholpen aan dit eindresultaat. We hebben deze dag gezellig afgesloten met champagne en lekker gegeten bij de Wiro Wok.

Aankomende vrijdag (3 februari) speel ik de kwalificatie voor het NK waar ik dit jaar voor de eerste keer aan me doe. Ik speel alleen de mix, voor mijn dubbel was ik uitgeloot. Singel gaat niet lukken vanwege een blessure waar ik nog last van heb.

Tot gauw,
Grtjes Cera

Pin It on Pinterest

Share This