Afgelopen weekend (5 en 6 maart) heb ik ’t GOK gespeeld, oftewel de Geldropse Open Kampioenschappen. Samen met Lars Kros de mix in de GD4 en mijn singel in de DE1. En het ging heel goed!

Zaterdag om 11 uur begon het toernooi voor mij gelijk heel zwaar tegen de als 2e geplaatste dame in de singel. Deze partij won ik in 3 sets. Daarna had ik met Lars een paar mixed partijen gewonnen, maar we gingen er uit eindelijk af tegen Quin Rojot en partner.

Zaterdagavond mijn laatste partij tegen Coby Broodman was heel vermoeiend, vooral voor haar. Zij had voor onze partij nog een 3 setter gespeeld van 3 kwartier.

Bij ons thuis was het super gezellig. We hadden 4 logé’s uit Tholen, Hoorn, Helmond, en Oud Beijerland. Om half 12 s’avonds zaten we nog lekker warm te eten met zijn allen. We gingen wel laat slapen, maar gelukkig hoefde iedereen niet al te vroeg te spelen. Zelf mocht ik kwart voor 11 weer aantreden tegen Jessica Huster. Deze partij won ik in 2 sets waardoor ik naar de finale mocht tegen Romy Claassen. Voor deze partij had ik mij goed voor bereid en met 11 en 10 won in deze wedstrijd.

En voor het eerst dus het “thuistoernooi” in de hoogste klasse gewonnen. BLIJ!

Pin It on Pinterest

Share This