Beste allemaal,

Velen van jullie zullen het al gehoord hebben, maar ik wou langs deze weg laten weten dat ik aankomend seizoen bij Badminton Vereniging Almere ga spelen in de 2e divisie. Geldrop heb ik helaas moeten verlaten vanwege het competitieniveau dat daar niet meer haalbaar was. Ik zal BC Geldrop wel gaan missen. Vooral de afstand van mijn huis naar de sporthal, maar natuurlijk ook de mensen waar ik al die jaren mee trainde en competite mee heb gespeeld.

Ik heb inmiddels een paar keer meegetraind in Almere en kan wel zeggen dat ik me op mijn gemak voel daar. Iedereen is erg aardig.

Er zal veel veranderen, maar wat niet veranderd is mijn clubshirt; ik blijf gewoon in ’t geel spelen! Wanneer het seizoen gaat beginnen, houd ik jullie op de hoogte via de website en mijn Facebook pagina.

Groetjes en tot gauw in Almere!

Pin It on Pinterest

Share This