Het afgelopen paasweekend ben ik naar het Victor Junior OLVE Tournament in België geweest. Dit toernooi duurde drie dagen en er deden ongeveer 15 landen aan mee. Veel minder dan vorig jaar, want er hadden 10 landen zich terug getrokken vanwege de aanslagen vam devorige week in Brussel. De sfeer was dan ook anders.

Ik kan wel zeggen dat ik een goed toernooi heb gespeeld. Ik heb 3 finaleplaatsen gehaald.

In de U15 samen met Finn Achthoven ben ik eerste geworden in de mix. Met Finn had ik de laatste keer gespeeld in  Denemarken en dat was in oktober,. Hoe verder we in dit toernooi kwamen, hoe beter we gingen spelen.
De halve finale wonnen we tegen de Belgen en de finale was tegen een Engels koppel. Alle partijen dit toernooi hadden we in 2 sets gewonnen.

In de damesdubbel samen met Amy Tan zijn we 2e geworden. In de finale verloren we van een ander Nederlands koppel. Helaaas hadden we deze partij niet fijn gespeeld. Wij vonden het een “hakpartij”.

Met mijn singel was ik ook 2e geworden. In de finale moest ik tegen mijn dubbelmaat Amy en verloor met 22-20 en 21-12. Helaas, ik denk dat de vermoeidheid ook om de hoek kwam kijken. Maar de halve finale speelde ik een mooie partij tegen de nummer 1 van Frankrijk, Emilly Vercelot. In de 3e set stond ik achter met 15-20, maar ik won uiteindelijk met 23-21 !!!! De kwartfinale tegen Evelien van Couwenberg uit Belgie was ik ook blij mee. In 2 sets won ik van haar.

Jammer weer geen geld prijs, maar 2 medailles, 1 beker en 3 paashazen rijker :-)

Aankomend weekend ben ik weer te vinden in Almere waar ik mijn eerste Qontent Master Toernooi speel.

Uitslagen van mijn wedstrijden

Pin It on Pinterest

Share This