Het afgelopen weekend deed ik mee aan het JM BECA 2000 toernooi in Arnhem. Aan dit toernooi deden spelers mee uit Rusland, Duitsland en België. Mijn dubbel speelde ik met Sabine de Wit, en de mix met Wessel van der Aar.

Het was de eerste keer dat ik met Sabine dubbelde en het ging redelijk. Maar we kwamen in onze eerste partij (afvalschema : verlies = eruit) net iets te kort tegen een Belgisch koppel, en verloren krap in 3 sets.

Met de mix ging het weer goed. Vooral de tijdens de finale waren er hele mooie, snelle rally’s bij. We wonnen deze partij in 3 sets en hadden dus de eerste prijs te pakken.

De prijswinnaars in het enkelspel

De prijswinnaars in het enkelspel

Met het enkelspel ging het dit weekend ook goed. In de finalle ontmoette ik mijn vriendin Amy Tan. Maar vriendin of niet, op de baan gaat het om de punten. Helaas verloor ik weer sets. De ommekeer zal vast een keer komen :-)

Wel weer leuk: de prijzen waren gestoken in een gesloten enveloppe …

Het volgende toernooi is een belangrijke, namelijk het NJK – het Nederlands Jeugd Kampioenschap op 28 en 29 mei.

Naar de uitslagen

Pin It on Pinterest

Share This