Afgelopen weekend was ik in Spijkenisse waar ik het Junior Master BCRS toernooi speelde in de U-17. Ik deed mee in mix en singel. Halverwege vorige week was al duidelijk dat ik alleen zondag hoefde te spelen, best wel chill :-) Jammer voor Scott, hij ging vrijdag alleen met de trein naar Bergen op zoom.

Mijn mix speelde ik met Carlo van den Berge. We speelden wel lekker, weinig tegenstand, en pakten dan ook de eerste plaats. Carlo had trouwens een Samuels onder-onsje dit weekend, want zijn dubbel speelde hij met mijn broer Scott  en ook zij behaalden de eerste plaats.

Met de singel ging het ook goed. Na drie wedstrijden (we speelden in een grote poule) had ik daar ook de eerste plaats te pakken, en yessss, weer een geld prijs!

Over 2 weken ben ik te vinden in Arnhem, waar ik het Junior Master BECA toernooi speel; dubbelen met Sabine de Wit en mixen met Wessel van der Aar.

De uitslagen van mijn wedstrijden

 

Pin It on Pinterest

Share This