Afgelopen weekend speelde ik mijn eerste Master, het Qontent Master toernooi in Almere. Nadat ik hoorde had wie zich had ingeschreven in categorie 1, leek het mij verstandig om in de 4 in te schrijven. Ik was wel verbaasd dat ik als 2e was geplaatst.

De damesdubbel zou ik met Amy Tan spelen, maar omdat Amy ziek was ging dat onderdeel helaas niet door.

De mixed dubbel speelde ik met Wessel van der Aar. We waren door naar de zondag, maar die ochtend ging het helemaal fout :-( Ik denk dat ik wel tien keer de service fout sloeg! In drie sets verloren we deze partij.

Met de damesenkel ging het gelukkig beter. Zowel de halve finale als de finale won ik in straight sets. En dit keer was er wel een geld prijs! Yeah! De volgende schrijf ik in “de 1” in.

Uitslagen van mijn wedstrijden

Alex van Zaanen maakte deze foto’s. Bedankt Alex!

Aankomend weekend speel ik in Spijkenisse op het Junior Master toernooi van BC Ritte. Geen dubbel, wel damesenkel en mixed met Carlo van den Berghe.

Pin It on Pinterest

Share This